ماشین سوار - جدیدترین اخبار ماشین های داخلی و خارجی

ماشین سوار - جدیدترین اخبار ماشین های داخلی و خارجی

اخبار ، اطلاعات و مشخصات فنی تمامی خودروهای داخلی و خارجی
ماشین سوار - جدیدترین اخبار ماشین های داخلی و خارجی

ماشین سوار - جدیدترین اخبار ماشین های داخلی و خارجی

اخبار ، اطلاعات و مشخصات فنی تمامی خودروهای داخلی و خارجی

آپشن گوگل گلاس


 

 

به تازگی کمپانی گوگل و تسلا در یک همکاری مشترک توانسته‎اند "گوگل گلاس" (Google Glass) را در قالب یک آپشن در اختیار خریداران خودروی هیبریدی تسلا Model S قرار دهند. بدین‎صورت که از این پس رانندگان می‎توانند برخی از بخش‎های کنترلی این خودرو را با استفاده از عینک مخصوص گوگل که به شکل هدست روی صورت شما قرار می‎گیرد، تحت فرمان خود در آورند.





"گلاس تسلا" (Glass Tesla) نام اپلیکیشنی است که توسط "ساهاس کاتا" (Sahas Katta) طراحی و ارائه شده است. این برنامه را که با فن‎آوری گوگل گلاس سازگاری کامل دارد، به‎صورت رایگان از اینترنت قابل دانلود است و می‎توان آن را بر روی سیستم نرم‎افزاری تسلا Model S نصب کرد. از مزایای این اپلیکیشن می‎توان به امکان کنترل شارژ باتری خودرو، یافتن موقعیت مکانی خودرو بر روی نقشه، و باز و بست اتوماتیک درب‎های خودرو اشاره کرد.





بنا به گفته "لورن هاکنسون" (Lauren Hockenson) از نویسندگان سایت فن‎آوری GigaOm، این اپلیکیشن می‎تواند گام مهمی به سوی مجهز کردن این خودروی هیبریدی به تکنولوژی "نمایشگر مجازی" (Head-Up-Display) یا همان HUD به شمار رود. به عبارتی، به جای این‎که شما اطلاعاتی نظیر سرعت، دنده، و مسیریاب ماهواره‎ای را بر روی داشبورد ببینید، آن‎ها بر روی شیشه عینک "گوگل گلاس" مقابل چشمان شما ظاهر شوند که این امکان باعث می‎شود حواس شما در حین رانندگی به اطراف پرت نشود.




 

متأسفانه در حال حاضر، "گوگل گلاس" در شکل فعلی آن امکان ارائه چنین خدماتی را به رانندگان ندارد و باید یکسری تغییرات بر روی آن انجام شود؛ زیرا به گفته کاربران عادی گوگل گلاس، خواندن اطلاعات از روی شیشه این عینک در نور روز کمی مشکل است و اگر به همین شکل قرار باشد در تسلا مورد استفاده قرار گیرد، شما برای خواندن اطلاعات از روی شیشه عینک، باید به سقف خودرو نگاه کنید، تا مزاحمت نور روز را از بین ببرید که این موضوع در نوع خود آن هم در حین رانندگی خطرناک است.





گذشته از این مسائل، عمر کم باتری "گوگل گلاس" از دیگر مشکلاتی است که کاربرد آن را با چالش اساسی روبرو کرده است، یعنی در بازه زمانی کم‎تر از 2 ساعت پیوسته استفاده از این عینک هوشمند، راننده باید آن را کنار بگذارد و با استفاده از پنل‎های کنترلی روی داشبورد به رانندگی ادامه دهد. آیا به نظر شما ترویج چنین فن‎آوری‎هایی در دنیا تأثیری بر ارتقای سطح کیفی رانندگی خواهد داشت؟


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد